Nuorten marjankeruuringit

Et kai sä vaan massii tarttis?  No, metsässä sitä olis tarjolla!

Tuu mukaan  Multian 4H:n ylläpitämään Nuorten marjankeruurinkiin! Mukana olo ei vielä paljoo vaadi - ilmoitat vain nimesi ja puhelinnumerosi Katille! Me perustetaan rinkiläisille WhatsApp -ryhmä, jossa tiedotetaan esimerkiks mahdollisista kimppakyydeistä marjametsiin, jaetaan vinkkejä hyvistä mestoista,  kerrotaan poimintaan liittyvistä lisäbonuksista jne. jne...

Ringissä mukana olevat nuoret saa  ihkaoman Satosankarit - ämpärin, johon niitä marjoja on hyvä poimia. Lisäplussana osallistuneiden kesken arvotaan ainakin Satosankarit T-paitoja ja ehkäpä vielä joku pizzalahjakorttikin.


Keräämään voit lähteä yksin tai yhdessä, joko kivojen kavereiden, oman perheen  taikka vaikka futisjoukkueen tai jumppakamujen kanssa! Marjoista saatava raha on Sun Omaa Käyttörahaa, eikä siitä peritä mitään veroja tai muita maksuja.  Tai sit voit tietysti haastaa sen futisjoukkueen mutsit ja faijat keräämään rahaa joukkueelle! Tai sit voit osallistua keräämiseen ihan muuten vaan, liittymättä mihkään rinkiin tai joukkueeseen. Kaikki marjat otetaan kyllä vastaan ja niistä maksetaan sama hinta, riippumatta siitä ootko ringissä vai et ja mihin tarkotukseen massit aiot käyttää.


Jos haluut mukaan keruurinkiin, pistäpä WhatsAppilla nimesi (myös sukunimi!) Katille numeroon 040 1790 231 niin liitetään sut rinkiin.