IDEOITA JA VINKKEJÄ KOTIOLOJEN VIRKISTYKSEKSI

Välitunti etäkoulun lomassa! Mutta mitäs keksisi tekemistä? Ja entäs koulun jälkeen  - nälkäkin jo vähän kurnii mahanpohjassa...

Tältä sivulta löydät ideoita ja tehtäviä ajankulukkeeksi vapaa-ajalle! Tehtävien aihealueet vaihtelevat, joten jokaiselle löytyy varmasti jotakin! Tehtävät ovat myös vapaasti kenen tahansa käytettävissä - riippumatta siitä kuulutko 4H-yhdistykseen vai et. 

Siispä tervetuloa viihtymään, tekemään ja oppimaan! Tästä se lähtee! 

16.4.2020 Jo tässä taaskin tuli nälkä! Tässä nälänhätäisille ihan mahtava "pikaruoka"ohje. Terveellistä ja täyttävää - ja täytteetkin toki voi muokata oman maun mukaiseksi. Namskis!
15.4.2020 Tästä tehtävästä riittää puuhaa pidemmäksikin aikaa! Ensin askarrellaan ja sen jälkeen pelataan - vaikka joka päivä. Ideoi siis oma pelisi - ja halutessasi voit lähettää siitä kuvan ja selostuksen vaikkapa sähköpostitse multia@4h.fi. Kuka tietää, ehkäpä oikein loistavista toteutuksista voisimme jakaa pienen palkinnon...
9.4.2020 Nyt kaikki tupsuttelemaan!
6.4.2020 Nyt kun aurinko meitä hellii, on aika lähteä luontoon nauttimaan ihanasta ulkoilmasta! Samalla voit pelata tätä hauskaa puunhalausbingoa. ps. voit tulostaa bingolapun mukaan metsään tai katsoa sitä puhelimesta
3.4.2020 Oletkos koskaan miettinyt, miten elokuvia tehdään? No, tässäpä sinulle ohjeet, joilla pääset kokeilemaan ihan itse!
30.3.2020 Vadelma + mustikka = kuningatar = NAMMMM! Testaa ja maista, ja laitapa meille kuva mahtavista smoothie-viiksistä koehörpyn jälkeen! Pistä kuva tulemaan vaikka whatsappilla numeroon 0401790231 ja laita sen liitteeksi oma nimesi (etunimi riittää) sekä tieto siitä, saako kuvaa käyttää esim. Facebookissamme tämän smoothie-vinkin kommenteissa. Parhaat viikset palkitaan!
26.3.2020 Vaikka ei sataisikaan, aina voi pelata bingoa!
24.3.2020 Tässäpä Multian 4H-yhdistyksen historian ensimmäinen etätehtävä! Johan tässä tulikin nälkä! (Tehtävän copywright Laura)