Duuniringit

Duuniringin pojat kiskahommissa

KAIPAATKO APUA KODIN / YRITYKSEN PIKKU HOMMIIN?

DUUNIRINKI voi olla vastaus avuntarpeeseesi! 

Duunirinki on nuorten oma "vuokratyövälitys", josta voit tilata reippaan ja näppärän nuoren auttamaan arjen askareissa tai yrityksen pienissä duuneissa. Yleisimpiä tehtäviä kotitalouksissa ovat esim. siivous- ja asiointiapu, lumenluonti, puiden pinoaminen, pihatyöt, lasten ja lemmikkien hoito jne. Yrityksissä duunirinkiläiset voivat puolestaan olla avuksi esim. inventaareissa, suurissa postituksissa tai siivousurakoissa - mihin nyt sitten tilapäisiä apukäsiä tarvitaankin!

Duunirinkiläisen työnantajana toimii Multian 4H-yhdistys, joka huolehtii paitsi nuoren palkanmaksusta, myös kaikista työnantajan lainmukaisista velvollisuuksista vakuutuksineen ja palkan sivukulujen suorittamisineen.  Sinä asiakkaana ohjeistat nuoren tehtäväänsä paikan päällä, tarjoat siihen tarvittavat välineet - ja maksat 4H:lta saamasi laskun kun on sen aika. Yksinkertaista! 

Duunirinkiläisille maksetaan kustakin työstä ko. tehtävän TES:n mukainen tuntipalkka lomakorvauksineen. Niinpä myös asiakkaan maksettavaksi tulevan laskun loppusumma riippuu työnkuvasta. Yleisimmin taksat ovat 15 - 25e/h.

Duuniringit toimivat tällä hetkellä Keuruulla ja Petäjävedellä.

Kiinnostuitko? Kysy lisätietoja tai tilaa nuori duuniin Mikaelalta, puh. 040 1790 231 tai mikaela.honkala@4h.fi. 

Oletko 13-28 -vuotias ja vailla omaa rahaa tai työkokemusta? Ehkäpä Duunirinki on juuri sinua varten!

Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä löytyvällä lomakkeella: https://multia.4h.fi/nuorille/duuniringit/ilmoittaudu-duunirinkiin/⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Tai kysy lisää: 

Mikaela p. 040 1790 231 (whatsapp toimii hyvin!)

tai mikaela.honkala@4h.fi