Kerhot ja Tapahtumat

 

 

HEPPAKERHOT

Heppakerhoissa sukelletaan hevosten maailmaan teoriassa ja käytännössä. Kerhoissa askarrellaan, leikitään, opitaan hevostietoutta ja käydäänpä välillä oikeallakin tallilla tutustumassa hevoselämään.

Kintauden Heppakerho pidetään  Kintauden koululla torstaisin klo 16.30 - 18.  Kerho kokoontuu viikottain ja ohjaajana toimii tuttuun tapaan Janika Kyllönen.

Petäjäveden keskustan heppakerho kokoontuu keskiviikkoisin klo 17-18.30 Nuorisotalo Feeniksillä.  Kerhoa vetävät uudet ohjaajamme Lotta ja Olivia.

Haapamäellä kopsutellaan tiistaisin klo 15-16.30 KEPPARIKERHOON nuopparin tiloihin. Kerho kokoontuu syksyllä 10 kertaa ja keväällä toiset 10 kertaa. Kerhossa puuhaillaan kaikenlaista keppihevosiin liittyvää - ja saatetaan välillä myös tutustua ihan Oikeisiinkin Hevosiin...

 

4H-KERHOT

Multian kerho kokoontuu torstaisin kello 16.45 -18.15 iltapäivätoiminnan tiloissa, alkaen 5.9. Kerhon ohjaajina toimivat multialaiset nuoret Salla ja Maria, tukenaan tuttuun tapaan Anne Kulmala

Kerhossa askarrellaan, leikitään, pelaillaan, leivotaan ja pidetään hauskaa yhdessä, joskus voimme myös tehdä retkiä. 

Haapamäellä alkaa kepparikerhon talvitauon ajaksi Matkalla mediaan -teemakerho! Kerho on suunnattu alakouluikäisille lapsille ja se kokoontuu nuopparin tiloissa tiistaisin klo 15-16.30. Teemansa mukaisesti kerho käsittelee erilaisia median muotoja ja antaa lapsille eväitä median maailmassa luovimiseen.

Keuruun Poikakerho puolestaan kokoontuu torstaisin klo 15-17. Kokoonnumme keväiseen tapaan Perhekeskus Valon tiloissa. Kerho tarjoaa 3.-4.-luokan pojille ohjattua toimintaa - välipalaa, ulkoilua, leikkejä, pelejä, tutustumisretkiä eri kohteisiin jne.jne.  

 

KOKKIKERHOT

Multian kokkikerho on aloittanut jo syyskautensa. Kerho kokoontuu maanantaisin klo 15-16.30 Sinervän koulukeskuksen kotitalousluokassa. Parillisina viikkoina kokkailevat 3.-4.-luokkalaiset ja parittomina 5.-6.-luokkkalaiset. Vetäjänä tuttuun tapaan Hilkka Lampinen sekä apukokit Taru ja Teija.

Keuruun Pohjoislahdella alkaa kokkikerho aloitti toimintansa maanantaina 7.10.  Kerho pidetään Männistön Nuorisoseurantalolla (Heikkiläntie 42). Ohjaajina toimivat Meea Borg ja Jenna Rajala. Kerhoon tarvitaan kipeästi osanottajia, joten tule mukaan kokkailemaan kanssamme maanantaisin klo 15-17! 

 

ERÄKURSSI

Petäjäveden eräkurssi alkoi nuorisotalo Feeniksillä tiistaina 8.10. klo 18-20 teoriaosuudella. Toinen teoriapläjäys on niinikään tiistaina, 22.10. samaan aikaan ja samassa paikassa. Teoriakerroilla käydään läpi retkeilyyn liittyvää tietämystä ja harjoitellaan ehkä myös vähän käytännön taitoja, kuten esim. trangian käyttöä, rinkan pakkaamista jne. Kurssi huipentuu la-su 26.-27.10. yön yli kestävään patikkareissuun Pyhä-Häkin kansallispuistossa Saarijärvellä. Yöpyminen Poika-ahon tuvassa.

Eräkurssin vetävät Jari Grönval, Mari Karen ja Kati Hiiliaho. Kurssi sai suuren suosion ja tuli heittämällä täyteen, joten ehkäpä järjestämme toisen kierroksen keväällä...

 

4H-KERHOSTA KIVA HARRASTUS IHAN JOKAISELLE!

 

Kaikista kerhoista ja muustakin toiminnasta saat lisätietoja parhaiten kysymällä Katilta sähköpostitse multia(at)4h.fi  tai kilauttamalla p. 040 1790 231.

 

 

KOKKIKERHOT

Multialla

3 - 4 lk  klo. 15.00 - 16.30 ( parilliset viikot ) alk.3.9.

5 - 6 lk  klo. 15.00 - 16.30 ( parittomatt viikot ) alk. 10.9.

Kerhot toimivat koulun kotitalousluokassa keskiviikkoisin. Parillisilla viikolla on 3-4 luokkalaisten ja parittomilla 5-6 luokkalaisten kokkikerho. Ohjaajana Hilkka Lampinen ja apuna nuoret ohjaajat Taru ja Teija. Kokkikerhon tiedotus tapahtuu pääsääntöisesti koululla.

 

Kokkikerhossa tehdäään ruokaa, leivotaan  ja syödään yhdessä

 

TERVETULOA 4H-KERHOON!

Etsitkö uutta harrastusta?

Pidätkö käsillä tekemisestä, luonnosta tai eläimistä?

Tule mukaan 4H-kerhoon! Kerhoissa puuhataan hauskojen ja käytännöllisten asioiden kanssa. Kerhojen toimintaperiaatteena on tekemällä oppiminen ja mukava yhdessäolo.

Kerhot ovat avoinna kaikille 6-17 vuotiaille lapsille ja nuorille. Järjestämme niitä kaikilla kolmella toimintapaikkakunnallamme, eli Multialla, Keuruulla ja Petäjävedellä. Myös aikuiset ovat tervetulleita kerhotoimintaamme vaikkapa vapaaehtoisohjaajina! 

 

Kerhot ovat pääsääntöisesti maksuttomia Multian 4H-yhdistyksen jäsenille. Maksamalla jäsenmaksun varmistat myös lapsesi kattavan tapaturmavakuutuksen kerhotoiminnassa. Muilta kuin jäseniltä perimme kerhokohtaisen materiaalimaksun.

 

Kiinnostuitko?  Ota yhteyttä! Tavoitat meidät parhaiten ma - to klo 9-15.  Sähköposti kulkee osoitteeseen multia(at)4h.fi ja puhelinliikenne numeroon 040 1790 231.

Tekemisen ilo asuu meillä!