Duuniringit

Töitä ja omaa rahaa! 

Oletko 14- 28 -vuotias ja kaipaat järkevää tekemistä - eikä nyt niin haittaisi, vaikka siitä tienaisi samalla jonkun euron...? 

Duuniringin kautta sinulla on mahdollisuus hankkia työkokemusta ja opetella erilaisia työelämään ja oman elämän hallintaan liittyviä taitoja. 


Miten Duunirinki toimii? 

Duunirinki on nuorten oma "vuokratyövälitys", mutta samalla myös tiivis ryhmä. Multialla, Keuruulla ja Petäjävedellä on kullakin oma porukkansa. Kokoonnumme kunnittain kahden viikon välein tietyn teeman ympärille.  Duuniringissä sitoudutkin nimenomaan ryhmätoimintaan - töitä ei ole kenenkään pakko tehdä, ellei halua! Duunirinkiläiseltä vaaditaan 4H-yhdistyksen jäsenyys.

Työtehtävät saadaan toimeksiantoina yksityisiltä kotitalouksilta tai joskus myös yrityksiltä. Yleensä ne ovat erilaisia kotitalous- tai puutarhatöitä, myös lasten tai lemmikkien hoitoa.  Myös vuodenaika vaikuttaa tarjolla oleviin duuneihin - talvella tehdään lumitöitä ja kesällä pestään ikkunoita tai leikataan nurtsia. Osa Duuniringin toimintaperiaatetta on yrittäjähenkisyyteen kannustaminen, eli meillä rinkiläiset miettivät myös markkinointia ja etsivät niitä duuneja ihan itse! 

Duunirinkiläisenä olet työsuhteessa 4H-yhdistykseen. Me hoidamme siis kaikki työantajavelvoitteet vakuutuksineen ja maksamme sinulle tehtäväkohtaisen TES:n mukaisen palkan lomakorvauksineen.  

Miten pääsen mukaan?

Kiinnostuitko? Syksyn haku Duunirinkeihin on parhaillaan menossa! Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä löytyvällä lomakkeella: https://multia.4h.fi/nuorille/duuniringit/ilmoittaudu-duunirinkiin/

Jos haluat tietää lisää, kilauta, tekstaa tai whatsappaa Mikaelalle (p. 040 1790 231). Siitä se lähtee! Klikkaa kuvaa, ja pääset lukemaan lisäfaktaa Duuniringeistämme!