Wanted: Työntekijä Satosankarit - marja-asemalle!!!

16.8.2021

Multian 4H-yhdistys avaa Satosankarit - marja-aseman  MULTIALLE  elokuun lopussa, kun puolukat kypsyvät poimintavalmiiksi.

MARJA-ASEMAMME TARVITSEE JUURI SINUT, MULTIALAINEN, KEURUULAINEN TAI PETÄJÄVETINEN NUORI!


Jos olet jo täyttänyt 18 vuotta, voit hakea marja-aseman VASTAAVAN HOITAJAN pestiä. Sinun tehtävänäsi on huolehtia marja-aseman rahaliikenteestä (käteiskassan hoito, poimintapalkkioiden maksaminen),  lavojen punnituksesta & pakkaamisesta vastaaminen, raportointi ja ylipäänsä aseman toiminnasta huolehtiminen. 


Vastaavan hoitajan lisäksi palkkaamme 1-2  15-17-vuotiasta nuorta marja-aseman avustaviin tehtäviin: ottamaan vastaan poimijoiden tuomat marjat ja punnitsemaan ne, auttamaan lavojen pakkaamisessa ja huolehtimaan marja-aseman siisteydestä. Mahdollisesti tarjolla on myös muita tehtäviä, kuten esim. aseman markkinoinnin ja marjaretkien järjestämisen / opastamisen tiimoilta.


Työntekijät perehdytetään tehtäviinsä ennen toiminnan aloittamista.


Työ on osa-aikaista. Tähän tietoon marjanostopäivät ovat maanantai ja torstai  klo 16-19 ja työaika pääsääntöisesti näinä päivinä n. klo 15.30 - 19.30 sesongin ajan. Töitä on tarjolla mahdollisesti myös muina päivinä (esim. aseman valmistelu toimintakuntoon, marjaretket, markkinointi jne.)  Ensimmäinen ostopäivämme on 30.8.

Palkkaus Neuvonta-alan TES:n mukaan. Työskentelypaikkana Multian Satosankarit - marja-asema osoitteessa Keskustie 31, Multia.  Huomioithan siis, että pystyäksesi hoitamaan duunit, sinun tulee päästä kulkemaan Multialle marja-aseman aukiolopäivinä.


Kiinnostuitko? Otapas pikimmiten yhteyttä Katiin!


Kati Hiiliaho, kati.hiiliaho@4h.fi. puh. 040 1790 231